Pabrik PV Fuse China
Produsen PV Fuse Proteksi Solar China
Pabrik EV Fuse China
Produsen Fuse Holder

Carane kita bisa

  • Pengalaman

    42 taun

  • linuwih

    Multiple sertifikat TUV, CE, UL, ISO, RoHs, CB, SGS, dll

  • negara-negara

    100+

  • Layanan

    Dhukungan teknis bisnis umum 24/7 kasedhiya

Babagan awake dhewe

Sugeng rawuh ing Galaxy Fuse

Zhejiang Galaxy Fuse Co. Ltd. rumiyin konsentrasi ing industri sekring lan cabang metu menyang Solar Power Protection PV Fuse, High lan Low Voltage HRC Fuse, EV Otomotif, EV Fuse, Fuse Holder lan EVSE Fuse. Nganut prinsip orientasi jangka panjang, fokus pelanggan lan kelestarian energi, kita nyedhiyakake solusi sekring sing inovatif kanggo nyukupi kabutuhan khusus klien. Galaxy Fuse minangka produsen lan pemasok profesional China. Kanggo njamin keamanan listrik ing saindenging jagad, kita terus maju, mbukak cakrawala anyar lan nindakake perkara anyar.

Babagan awake dhewe

Kirim Enquiry

Kanggo pitakon babagan sekring pv, sekring ev, wadhah sekring, lan liya-liyane utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.